Forumul Cadrelor Didactice

În perioada 23-25 august 2021, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău organizează Forumul Cadrelor Didactice cu genericul: „Sistemul educațional municipal la 30 ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova”

Evenimentul se adresează cadrelor didactice și de conducere din instituțiile de învățământ general, părinților, elevilor, liderilor sindicali și APL-urilor din municipiul Chișinău.

Forumul își propune să abordeze viziuni pentru dezvoltarea sistemului educațional, întrunind cadre didactice, manageri, experți, elevi, părinți, reprezentanți ai mediului de profil și ai autorităților publice.

În cadrul Forumul vor fi organizate webinare, ateliere specializate pe diverse domenii de interese pentru comunitatea pedagogică și civilă, care se vor realiza pe parcursul a două zile 23, 24 august 2021.

Discuțiile și dezbaterile vizavi de provocările identificate și viziunile formulate  în cadrul webinarelor/atelierelor vor culmina cu Ședința plenară a Forumului care va avea loc la 25 august 2021, începând cu ora 10:00, în spațiu Dendrariu Park (Str. Ion Creangă 1) cu transmitere online prin intermediul portalului Privesc.eu