Gala Laureaților Federației de Lupte – 2023

🌐La data de 14 decembrie 2023, Șeful Direcției Generale Educație Tineret și Sport, Andrei Pavaloi a avut onoarea de a participa la „Gala Laureaților Federației de Lupte – 2023”, un eveniment de marcă dedicat să recunoască și să celebreze performanțele sportivilor care au adus cinste Republicii Moldova prin rezultatele lor remarcabile în domeniul luptelor pe tot parcursul anului 2023.
 
🏆Această gală a reprezentat o oportunitate de a omagia sportivii care au demonstrat pasiune, dedicare și o abilitate excepțională în competițiile naționale și internaționale. Performanțele lor remarcabile au contribuit nu doar la gloria personală, ci și la prestigiul țării noastre în peisajul sportiv global.
 
🎙În discursul său, Andrei Pavaloi a subliniat importanța eforturilor depuse de acești sportivi și a evidențiat rolul esențial pe care-l joacă sportul în promovarea valorilor și identității naționale. A transmis felicitări sincere tuturor laureaților și a exprimat recunoștința pentru devotamentul lor în a reprezenta cu mândrie Republica Moldova în competiții internaționale.
 
🌐Evenimentul a fost realizat cu sprijinul financiar generos al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău. Pe parcursul întregului an, DGETS a susținut activitățile sportive, contribuind cu o sumă considerabilă de aproximativ 400.000 de lei, evidențiind angajamentul continuu față de dezvoltarea și promovarea sportului în comunitate.
 
👏Direcția Generală Educație Tineret și Sport aduce sincere felicitări tuturor sportivilor distinși la „Gala Laureaților Federației de Lupte – 2023” și rămâne dedicată sprijinirii excelenței sportive în anii ce vor urma.