Gala Municipală a Performanțelor Sportive – 2023

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează cel mai grandios eveniment sportiv al anului – „Gala Municipală a Performanțelor Sportive – 2023”.
 
🗓 Data și Ora: Joi, 21 decembrie, ora 15:00
📍 Locație: Palatul Republicii, Chișinău
 
Peste 200 de sportivi și antrenori din inima Chișinăului vor fi în lumina reflectoarelor, recompensați pentru realizările lor remarcabile la competițiile naționale și internaționale din acest an. Ceremonia de premiere vine să celebreze eforturile și dedicarea acestor profesioniști, care au adus onoare și mândrie municipiului Chișinău prin performanțe de excepție în diverse discipline sportive.
 
👏Este momentul să recunoaștem și să aplaudăm rezultatele impresionante obținute de acești profesioniști în domeniul sportului. Evenimentul este o ocazie unică de a celebra reprezentarea Chișinăului la nivel internațional și de a evidenția contribuția semnificativă a acestor sportivi și antrenori la dezvoltarea comunității sportive.
 
🎶 Evenimentul va culmina cu un concert de excepție susținut de artiști autohtoni, oferindu-ne ocazia să ne bucurăm de talentele locale și să încheiem această seară memorabilă într-o notă vibrantă.