Hotărârea nr. 64 din 26 octombrie 2021 a Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică

Potrivit Hotărârii nr. 64 din 26 octombrie 2021 a Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică se recomandă prelungirea vacanței de toamnă pentru instituțiile de învățământ din localitățile unde este stabilit cod roșu de alertă epidemiologică.

Astfel CNESP recomandă Ministerului Educației și Cercetării examinarea posibilității extinderii vacanței de toamnă 2021 pentru elevii din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal până la 7 noiembrie în municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă cod roșu.

Amintim că, în aceste zile, elevii din Moldova se află în vacanța de toamnă. Aceasta a fost deja prelungită cu două zile pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19 și pentru asigurarea profilaxiei și securității în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal. Dacă Ministerul Educației nu va adopta modificări, elevii vor fi în vacanță până pe 31 octombrie. De asemenea, conform ordinului emis de Ministerul Educației, elevii vor trebui să recupereze zilele suplimentare de vacanță.

Alte detalii … Hotărârea nr. 64 din 26 octombrie 2021 a Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică.