În atenția comunității educaționale și civile

În atenția conducătorilor instituțiilor de învățământ general, părinților, cadrelor didactice, comunității educaționale și civile:

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că prin decizia Comisiei Situații Excepționale Chișinău, luată în contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, pentru perioada 09 -10 ianuarie 2024, se sistează procesul educațional din toate instituţiile de învățământ general, publice și private din municipiul Chișinău.

Conducătorii instituțiilor educaționale vor organiza recuperarea orelor din 09-10 ianuarie 2024 pentru elevii din toate instituţiile de învățământ primar şi secundar, publice și private, inclusiv din instituțiile de învățământ extrașcolar, conform unui plan instituțional.

Totodată, se recomandă angajatorilor să ofere zilele libere pe data de 09-10 ianuarie curent părinților care au copii minori pentru a asigura securitatea acestora.

Serviciile Primăriei vor continua să intervină pe străzile orașului non-stop, cu prioritate pe străzile și trotuarele principale, accesele către grădinițe, instituții medicale și sociale.

Vă rugăm să fiți precauți și să urmăriți actualizările pentru informații suplimentare.