În atenția comunității educaționale și civile

ℹ️📣Astăzi, 06 aprilie 2024, începând cu ora 09:00, a avut loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, sectorul Buiucani, unde au participat:

✅️Pretura Buiucani,

✅️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău,

✅️Inspectoratul General pentru Situații de Urgență,

✅️Asociația medicală teritorială,

✅️Poliția,

✅️Administrația instituției de învățământ LT “Liviu Deleanu” și alte structuri abilitate în vederea evaluării situației din instituția de învățământ. 

‼️Astfel,în cadrul ședinței s-a decis necesitatea curățării spațiilor, amenajărilor cosmetice a unor încăperi de la etajul 1 și subsol.

🗓🌐Totodată, membrii ședinței CSE au convenit ca în perioada 08-12 aprilie elevii să continue studiile la distanță, în format on-line.

‼️Perioada necesară în care vor fi depuse toate eforturile pentru amenajarea, curățarea și crearea unui spațiu sigur pentru revenirea elevilor la ore.

‼️Asigurăm comunitatea școlară că vom depune toate eforturile pentru a restabili cât mai curând condițiile necesare și pentru a asigura un mediu de învățare sigur și securizat pentru elevi și personalul didactic.

🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau