În atenția directorilor instituțiilor de educație timpurie

Stimați directori ai instituțiilor de educație timpurie din municipiul Chișinău,

Vă îndemnăm să acordați o atenție deosebită respectării „Meniului – Model Unic” în procesul de alimentație al copiilor. Suntem convinși că o alimentație sănătoasă contribuie în mod semnificativ la bunăstarea și dezvoltarea armonioasă a celor mici.

„Meniului – Model Unic” se actualizează de două ori pe an, în concordanță cu schimbările specifice ale sezoanelor, și reflectă recomandările specialiștilor nutriționiști, asigurându-ne astfel că fiecare copil primește nutrienții necesari pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă.

La elaborarea „Meniului – Model unic” specialiștii au ținut cont de următorii factori: calitatea produselor alimentare, cantitatea de calorii pe care o primește zilnic un copil, diversitatea produselor alimentare, promovarea alimentației sănătoase, alcătuirea regimului alimentar al copiilor din patru mese (trei mese principale şi o gustare) etc.

Responsabilitatea noastră colectivă este să facem tot posibilul ca fiecare copil să beneficieze de o alimentație adecvată, promovând astfel o generație sănătoasă și plină de energie.

Mizăm pe colaborarea și dedicarea dumneavoastră în asigurarea unui mediu propice dezvoltării copiilor noștri!