În atenția membrilor comunității civile

‼️În contextul actual al preocupărilor legate de sănătatea publică, vrem să atragem atenția asupra importanței respectării normelor sanitare și a tuturor cerințelor necesare pentru a proteja sănătatea copiilor noștri.

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport intervine cu o rugăminte sinceră către comunitatea de părinți să fie precauți și să adopte toate măsurile de prevenire disponibile pentru a minimiza riscul infecțiilor imuno-dirijabile.

📌În acest sens, vă îndemnăm să:

✅️Respectați normele sanitare: Spălați-vă pe mâini și pe față regulat, folosiți dezinfectant și asigurați-vă că copiii fac același lucru.

✅️Păstrați distanțarea socială: În măsura posibilului, încurajați copiii să păstreze o distanță fizică rezonabilă față de alți colegi sau persoane în comunitate.

✅️Asigurați echipament de protecție: Dacă este necesar, furnizați copiilor măști sau alte echipamente de protecție conform recomandărilor autorităților sanitare.

✅️Comunicați deschis: Discutați cu copiii despre importanța respectării regulilor de igienă și a măsurilor de prevenire pentru a-i implica activ în protejarea sănătății lor.

✅️Mențineți informația actualizată: Fiți la curent cu informațiile oficiale și recomandările autorităților pentru a vă asigura că aveți cele mai recente și corecte informații.

👥️Împreună, putem crea un mediu sigur și sănătos pentru copiii noștri. Respectând aceste măsuri, suntem parteneri activi în menținerea siguranței comunității noastre.