În premieră pentru Chișinău peste 300 de bucătari din sistemul educațional vor fi onorați cu diplome din partea Primăriei și Direcției Generale Educație, Tineret și Sport

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează în premieră un eveniment special dedicat bucătarilor din sistemul educațional municipal cu genericul „De Ziua Internațională a Bucătarului”

Activitatea va avea loc vineri, 20 octombrie 2023, începând cu ora 14:00, în sala de festivități din incinta Preturii sectorului Rîșcani și va aduna împreuna 300 de bucătari din instituțiile de învățământ general din capitală.

În cadrul evenimentului, 30 cei mai buni bucătari vor fi onorați cu diplome de merit din partea Primăriei municipiului Chișinău, iar alți 270 vor primi diplome de apreciere din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport. Restul angajaților implicați în procesul alimentar din instituțiile de învățământ general din municipiu vor primi diplome din partea direcțiilor de sector.

Oaspeții se vor putea bucura de un recital muzical divers pregătit de elevi, precum și de  surprize muzicale ale interpreților îndrăgiți, toate acestea fiind dedicate celor care ne fac viața plină de gust.

Această sărbătoare marchează o tradiție internațională de aproape 20 de ani și își propune să recunoască profesionalismul bucătarilor, aducându-le astfel aprecierea meritată din partea comunității.