Inaugurarea săli de sport la IPLTPA „Ion și Doina Aldea-Teodorovici ”

🏤Astăzi În cadrul IPLTPA „Ion și Doina Aldea-Teodorovici ” a fost inaugurată sala de sport reparată capital. După tăierea panglicii inaugurale, elevii și-au etalat talentul în diverse domenii sportive: gimnastică, elemente de atletică ușoară, dans etc.
 
🏫Reparația săli de sport a fost posibilă grație aportului Consiliului Municipal Chișinău și a instituției vizate. Sala destinat activităților de antrenament, jocuri și competiții sportive este o necesitate absolută pentru promovarea unui mod de viață sănătos.
 
💬Prezentă la evenimentul de inaugurare, Viceprimara de ramură a municipiul Chișinău, Angela CUTASEVICI, a îndemnat copiii să frecventeze cât mai des sala de sport pentru a atinge rezultate în sport tot atât de bune ca și la învățătură.
 
🧑‍🏫Astfel, după reparație, sala de sport, a devenit un loc favorabil, util și practic pentru toți elevii din instituție. Acesta este destinat celor peste 1400 de elevi, care-și fac studiile în liceu, precum și tuturor celor implicați în activități sportive în parteneriat cu instituția.
 
💬Menționăm că Primăria municipiului Chișinău a contribuit la reparația săli sportiv cu suma de 800.000 mii lei, iar restul sumei, a fost alocat din bugetul instituției.