Inaugurarea terenului de fotbal la Liceul Teoretic „Nicolae Gogol”

ℹDirecția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău continuă implementarea programului municipal Proiectul pilot „Fotbal în școli” privind dezvoltarea sportului prin crearea claselor specializate la fotbal în instituțiile de învățământ, ciclul gimnazial.
🗓În acest sens, la Liceul Teoretic „Nicolae Gogol” astăzi a fost o adevărată sărbătoare. Cu ocazia începeri anului școlar, în prezența elevilor, profesorilor, părinților, a fost inaugurat terenul de fotbal, renovat cu eforturile comune depuse de PMC, DGETS și FMF. Astfel, elevii claselor specializate se vor bucura de cele mai bune facilități pentru procesul educațional și sportiv, care presupune 10 ore de fotbal săptămânal în cadrul disciplinei „Fotbal”.
🏆Menționăm că Proiectul pilot „Fotbal în școli” a cuprins șase instituții de învăţământ secundar, ciclul II din municipiu Chișinău. Asta înseamnă că mulți dintre copiii talentați, care nu au posibilitate să facă fotbal decât în timpul școlii, vor putea să-și realizeze visul grație Proiectului implementat de Primăria Municipiului Chișinău „Fotbal în școli”.