Indicatorii de monitorizare a procesului de alimentație în Instituția de Educație Timpurie nr. 125 sectorul Centru
- Instituția dispune de condiții moderne pentru păstrarea produselor fiind dotată cu frigidere, camere frigorifice conform cerințelor sanitar – igienice;
- Administrația instituției monitorizează zilnic calitatea materiei prime recepționate și repartizarea bucatelor finite cu respectarea rațiilor/porțiilor alimentare per copil;
- În instituție se ține cont de respectarea cerințelor sanitar-igienice;
- Instituția colaborează cu structurile teritoriale de control al organizării alimentației și cu reprezentanții legali ai copiilor;
- Elaborează meniul-model de alimentației a copiilor cu specific de sezon vară-toamnă;
- În instituție se livrează produse de calitate, în ambalajul producătorului, cu indicarea clară a termenului de valabilitate de la data producerii, îmbutelierii, fabricării.
- Produsele alimentare: se recepționează la blocul alimentar în vase marcate corespunzător produsului și cantității indicate în meniu; se păstrează în propriul ambalaj până la pregătirea bucatelor finite.
18.07.2022