Inspirând și provocând învățarea adulților la Clubul Formatorilor CMIEA!

🌟📚Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informeze că Clubul Formatorilor de la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților (CMIEA) este o sursă incredibilă de idei și suport profesional în domeniul învățării și educației adulților!
 
🤝Recenta ședință facilitată de Daniela Munca-Aftenev, șefă adjunctă la DGETS, a fost cu adevărat inspirațională și provocatoare! Subiectul miturilor și realităților despre învățarea adulților a fost fascinant și a generat discuții profunde.
 
💡Participanții la Clubul Formatorilor de la CMIEA au avut oportunitatea de a explora și deconstrui miturile despre învățarea adulților. Această inițiativă a contribuit la promovarea unei înțelegeri mai profunde și mai precise a procesului de învățare al adulților și la dezvoltarea unor strategii mai eficiente de instruire și facilitare.
 
🚀Scopul Clubului Formatorilor de la CMIEA este de a crea un mediu de învățare mai deschis, mai inclusiv și mai eficient pentru adulți. Echipa #clubulformatorilorcmiea este felicitată pentru inițiativa lor și pentru angajamentul lor în îmbunătățirea continuă a învățământului pentru adulți!
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau