Instituția de Educație Timpurie nr. 125 la vârsta jubiliară de 50 de ani

Instituția de Educație Timpurie nr. 125 la vârsta jubiliară de 50 de ani

*********************************************************************

Astăzi, 23 noiembrie 2022, Instituția de Educație Timpurie nr. 125 din municipiul Chișinău a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, de când pentru prima dată şi-a deschis ospitalier ușile pentru copilași. De-a lungul anilor sute de copii i-au trecut pragul, mulți dintre ei devenind oameni renumiți ai municipiului Chișinău și ai Republicii Moldova.

Sunt 50 de ani de realizări, succese și performanțe frumoase, pe parcursul cărora cei mai experimentați educatori au oferit tuturor copiilor o lume în care se bucură de un timp al jocului și al învățării, când copiii sunt iubiți, respectați, când drepturile le sunt promovate și protejate, fără nici un fel de discriminare, când siguranța și bunăstarea lor sunt considerate primordiale și când se pot dezvolta în sănătate, pace și demnitate.

Stimați colegi vă dorim să vă mențineți optimismul, creativitatea, starea de bine pe tot parcursul anului de studii, performanțe și multă putere de muncă, cu realizări și împlinirea așteptărilor în activitatea didactică. Relația educator-părinte să fie una armonioasă și constructivă. Mulțumim tuturor cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar, personalului nedidactic, părinților pentru dedicație și reușitele instituției. Vă dorim în continuare să fiți marcați de entuziasm și vigoare, copii minunați și dornici de activități, părinți înțelegători și responsabili, mulți ani de succes în realizarea demersului educațional cu realizări frumoase. Grădinița este căldură, lumină și izvor de armonie pentru toți cei care îi trec pragul.

În acest context de sărbătoare și bilanț, putem să afirmăm cu toată convingerea că sunt 50 de ani de o impresionantă muncă și efort concentrat.

 Spor, succes și încredere în tinerele generații.