Instituția Publică Liceul Teoretic „Olimp” marchează astăzi 35 de ani de la inaugurare

O instituție de învățământ este un templu al cunoștințelor, un loc minunat și cald, un loc de meditație și de devenire a unei personalități. Școala este baza vieții. Aici fiecare persoană devine Personalitate, deoarece școala devine o lume nemărginită a cunoașterii.
 
Instituția Publică Liceul Teoretic „Olimp” marchează astăzi 35 de ani de la inaugurare, 35 de ani de multă muncă, dăruire, căutare și zbucium, dar și de realizări, succese, bucurii, sărbători, satisfacții. Valoarea Instituției Publice Liceul Teoretic „OLIMP” constituie cadre didactice și de conducere, care comunică cu dragoste și dedicație pentru fiecare copil.
 
Decada sărbătoririi celor 35 de ani de activitate a IPLT „OLIMP” a fost plină de activități instructiv-educative: deschiderea festivă, concursuri, quest, lecții-prezentări, film, flash-mob, festivalul muzicii franceze, ziua jocurilor intelectuale, bookring etc. Aici putem evidenția: „Concursul erudiților” (clasa a7-a); „Balul bobocilor” (clasa a 10); concurs „Ce? Unde? Când?” (clasa a 6-a); „Summit personajelor de poveste” (clasele primare); „Bun venit în gimnaziu” (clasa a 5-a); Ziua jocurilor intelectuale” (clasa a 8-a); Book Ring Proiect meet and Code (clasa a 11-a); Jocuri patriotice „Pe meleagurile natale” (clasa a 11-a).
 
Momentul culminant al evenimentului a fost un spectacolul festiv „Expres festiv” – trenul succeselor școlare la care au fost invitați profesori, elevi, părinți, absolvenți, parteneri și oaspeți oficiali.
 
Astfel, în sală a dominat o adevărată atmosferă de sărbătoare cu multă revelație, impresii frumoase, creând o dispoziție de înaltă revelație, care va rămâne în memorie pentru mult timp.
Dragi profesori! Vă dorim înțelepciune, încredere în forțele proprii, armonie în suflet și optimism. Sunteți mesageri de energie, creativitate și inspirație pentru sute de generații!
 
La multi ani, Olimp!