Instituția Publică Liceul Teoretic „Toader Bubuiog” celebrează a 30-a aniversare de la deschiderea claselor cu Profil de Arte

La data de 29 aprilie 2023, Instituția Publică Liceul Teoretic „Toader Bubuiog” celebrează a 30-a aniversare de la deschiderea claselor cu Profil de Arte.

Evenimentul cu genericul „Inspirația primăverii” se va desfășura în incinta Casei de Cultură a Universității de Stat din Republica Moldova, ora 13:00.

Cu ocazia acestei aniversări, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine! Această aniversare reprezintă o ocazie minunată de a reflecta asupra reușitelor și impactului pozitiv pe care liceul l-a avut asupra comunității, dar și de a onora eforturile și dedicarea celor care au contribuit la dezvoltarea acestui profil educațional.

Prin oferirea oportunităților de dezvoltare în domeniul artelor, liceul a reușit să inspire și să pregătească generații de tineri talentați, deschizându-le drumul către cariere artistice de succes. Felicitări pentru acest moment important și pentru toate realizările pe care le-ați obținut până acum. Să aveți în continuare succes și să persistați în a inspira și a pregăti tinerii artiști de mâine!