Instrucțiuni pentru implementarea Proiectelor „Educație online fără hotare”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a stabilit pașii de implementare a proiectelor trans-, inter- și pluridisciplinare.

Inițiativa Proiectului „Educație online fără hotare” este organizată sub umbrela „Educație online” care a demarat la data de 9 octombrie și a înregIstrat peste 3000 de instituții din Republica Moldova, România și Rusia: grădinițe, gimnazii, licee, școli profesionale și colegii.

Ținem să menționăm, că în dependență de specificul procesului de instruire, fiecare echipă va putea ajusta sau modifica orice etapă, termen limită sau activitate propusă în mod individual. Astfel mii de copii vor colabora la distanță prin intermediul tehnologiilor moderne pentru a face un schimb creativ și productiv de idei pe o varietate mare de subteme inter-, pluri- și trasdisciplinare.

La fiecare etapă școlile organizează ședințe online în cadrul cărora elevii au posibilitatea să interacționeze unii cu alții.

La final de proiect toate instituțiile implicate care vor expedia raportul de activitate pe proiect conform șablonului stabilit de către DGETS, vor primi certificat în valoare de 8 credite (240 de ore de lucru).

Astfel în continuare veți putea urmări instrucțiunile detaliate cu titlu de recomandare.

În context Vă dorim să aveți parte de o colaborare frumoasă!

Instrucțiuni pentru implementarea