Instruiere – Educație pentru media

Oportunitate‼️

În acest sfârșit de săptămână, vineri-duminică, Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova organizează o formare în Educație pentru media, Liceu.

📺😇 Prezență fizică, în ambianță placută, eco-media și profund intelectuală🙂🙃! Profitați!15-17 aprilie, 2022 – treapta liceală, formatoare: Loretta Handrabura și Natalia Grîu (offline)

📌Programa de formare are drept suport curricula pentru cursul opțional de Educație pentru media de la treapta liceală, elaborate de CJI și aprobate de Consiliul Naţional pentru Curriculum.

👨‍🏫La programa de formare se pot înscrie profesorii/profesoarele care activează într-o instituție de învățământ din municipiul Chișinău și care vor preda în viitor cursul opțional Educație pentru media la treapta de învățământ la care vor fi instruiți/te.

📢Vă îndemnăm să vă înregistrați din timp, întrucât numărul de participanți la formare este limitat.

▶️Pentru a se înregistra, persoanele interesate pot completa acest formular de înregistrare , având posibilitatea de a selecta perioada de instruire pentru care optează.

‼️La final de instruire participanți vor beneficia de certificat de participare și două credite.

💬Programele de instruire la treapta primară și gimnazială sunt organizate în cadrul proiectului „Consolidarea competențelor de educație media”, cu susținerea Deutsche Welle Akademie și cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ), iar programele de instruire la treapta liceală sunt desfășurate în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanţat de USAID și UK şi implementat de Internews.