Instruiri pentru 37 de bucătari din instituțiile de învățământ preșcolar

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează a doua etapă de instruiri pentru 37 de bucătari din instituțiile de învățământ preșcolar, în perioada 30 martie – 01 aprilie și 06 aprilie – 08 aprilie 2023.

Această instruire este parte a proiectului de asistență tehnică Suport oferit municipiului Chișinău pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina” în cadrul Memorandumului de înțelegere între municipiul Chișinău și UNICEF Moldova, cu scopul de a îmbunătăți calitatea alimentelor oferite copiilor.

În cadrul acestei etape de instruire, bucătarii vor fi informați în domeniile de igienă alimentară, siguranța alimentelor, planificare și pregătirea meniurilor echilibrate nutrițional, precum și modul de gestionare a alimentelor.

Aceste acțiuni sunt un efort important pentru îmbunătățirea calității alimentelor servite copiilor și pentru asigurarea unei alimentații sănătoase și sigure în instituțiile de învățământ preșcolar din municipiul Chișinău.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă aprecierea față de toți bucătarii care participă la această instruire și speranța că această etapă va fi un pas important în dezvoltarea abilităților lor profesionale și în îmbunătățirea calității alimentelor servite copiilor.30