Întâietatea Școlii sportive specializate de taekwondo WTF nr. 6 la înot consacrate Zilei Sportivului și Mișcării Olimpice

În perioada 20-21 mai 2023, Școala Sportivă Specializată de Taekwondo WTF nr. 6 a sărbătorit Ziua Sportivului în Republica Moldova și Mișcarea Olimpică prin desfășurarea unei competiții remarcabile la înot. Evenimentul a fost o oportunitate unică pentru copii de a-și demonstra abilitățile și de a obține experiență competițională într-un mediu de înaltă calitate.

La această competiție, au participat copii din Școala Sportivă Specializată de Taekwondo WTF nr. 6, încadrați în 8 categorii de vârstă diferite. Fiecare participant a fost evaluat nu doar în funcție de vârstă, ci și în funcție de nivelul său de pregătire. Astfel, competiția a reunit tineri sportivi pasionați și talentați, pregătiți să își demonstreze abilitățile și să concureze într-o manieră respectând cerințele World Aquatics.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău încurajează și susține inițiativele care promovează sportul și mișcarea în rândul tinerilor. Realizările Școlii Sportive Specializate de Taekwondo WTF nr. 6 la înot reprezintă un exemplu elocvent al angajamentului nostru față de dezvoltarea sportivă și descoperirea și promovarea noilor talente.

Mulțumim tuturor participanților, antrenorilor și părinților pentru efortul și susținerea lor în organizarea acestei competiții de succes. Prin această Întâietate la înot, am demonstrat că putem crea un mediu propice pentru dezvoltarea sportivă a copiilor și că suntem determinați să promovăm valorile olimpice în Republica Moldova.