Întâietatea Școlii sportive specializate de taekwondo WTF nr. 6

Școala Sportivă Specializată de Taekwondo WTF nr. 6 a fost gazda evenimentului Întâietatea instituției la Taekwondo WT, dedicat copiilor și cadeților pasionați de acest sport. Competiția a reunit tineri sportivi talentați, la 4 categorii de vârstă diferite, și a marcat o etapă importantă în dezvoltarea lor sportivă.

Întrecerile au fost organizate cu respectarea cerințelor impuse de Federația Internațională de Taekwondo WT, ceea ce a oferit copiilor șansa de a se familiariza cu standardele competiționale internaționale și de a-și demonstra aptitudinile și abilitățile într-un cadru oficial. Acest eveniment a avut drept scop promovarea experienței competiționale și perfecționarea măiestriei sportive, identificând astfel cei mai talentați și determinați sportivi pentru a reprezenta instituția noastră la competiții naționale și internaționale.

În cadrul competiției, sportivii au demonstrat o pregătire deosebită și un spirit competitiv remarcabil. Performanțele lor au fost impresionante, iar efortul și dedicarea de care au dat dovadă merită întreaga noastră apreciere. Fiecare participant a reușit să evidențieze atât calități tehnice și tactice superioare, cât și o determinare puternică de a-și depăși propriile limite.

Direcția Generală Educație Tineret și Sport este mândră să felicite toți copiii și cadeții care au participat la Întâietatea Școlii Sportive Specializate de Taekwondo WTF nr. 6. Performanțele voastre remarcabile și entuziasmul de care ați dat dovadă reprezintă o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate sportivă.