Integrarea adolescenților romi în contexte cognitive și sociale – provocări și istorii de succes

ℹ️Stimați membri ai comunității educaționale,
 
📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă îndeamnă să vă alăturați Forumului „Integrarea adolescenților romi în contexte cognitive și sociale – provocări și istorii de succes”.
 
ℹ️🗓Evenimentul va avea loc mâine, 9 aprilie 2024, ora 11:00, în Spațiul Sigur, Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști, situat pe bd. Traian 3.
 
📌Scopul activității este de a aduce împreună persoanele interesate să își eficientizeze abilitățile de predare pentru copiii din comunitatea romă. Într-o lume tot mai diversă și interconectată, este imperativ să ne consolidăm eforturile pentru a asigura integrarea și incluziunea adecvată a tuturor membrilor societății noastre.
 
‼️În cadrul acestui forum se vor dezbate cele mai bune practici de încadrare a copiilor/adolescenților romi în procese de socializare. Se vor analiza provocările pe care le întâmpină aceștia și se vor explora noile cunoștințe și abordări în materie de interacțiuni corecte, bazate pe respect reciproc. Mai mult decât atât, se va examina în detaliu gestionarea crizei refugiaților și activitatea în centrele de plasament, unde, în prezent, se află și refugiați romi.
 
👥️Participarea dumneavoastră la acest eveniment este esențială pentru a crea o comunitate educativă mai conștientă și mai solidară. Numai prin colaborare și schimbul de idei putem să înfăptuim progrese semnificative în direcția unei societăți mai juste și mai incluzive.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau