Invitație de Presă

Stimați reprezentanți ai mass-media,

**********************************************

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău Vă invită la ședința de totalizare a Forumului Municipal al Cadrelor Didactice cu genericul: „Competențele secolului XXI”, care va avea loc pe 25 august 2022 

⏰️Ora: 09:30

🌐Palatul Republicii 

🌐Adresă: Strada Maria Cebotari 16

📌Gazda evenimentului:

▶️Ion CEBAN, Primar general al Primăriei Municipiului Chișinău

🚀Participanți cu prezență fizică: cadre didactice, cadre de conducere din instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău, invitați.

📌Invitați speciali, experți internaționali:

✅️Rolf GOLLOB, Profesor, Dr. h.c. Zurich University of Teacher Education

📢Evenimentul are drept scop partajarea și asumarea responsabilității tuturor actorilor educaționali din municipiul Chișinău pentru educația copiilor și elevilor, în conformitate cu taxonomia competențelor specifice secolul XXI. 

‼️În cadrul Forumului, cele 50 de ateliere specializate, conform domeniilor de interes a comunității pedagogice și civile realizate în perioada 22-25 august 2022, cu participarea specialiștilor naționali și experților internaționali au întrunit peste 6000 de cadre didactice și manageriale. 

💬Ședința de totalizare a Forumului, cât și atelierele specializate pot fi urmărite pe pagina de Facebook a DGETS Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău

📌Persoană de contact pentru informații suplimentare:

▶️Aliona DELINSCHI

🌐Email:delinschi.aliona@gmail.com

📞Tel: 069415308