Invitație de Presă

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă invită la Festivalul „Chișinăul sportiv 2023”, un eveniment sportiv de amploare, organizat în premieră de Primăria municipiului Chișinău.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 17 iunie 2023, în Parcul „La Izvor”, între orele 10:00 și 22:00 și va cuprinde un vast program de activități sportive și programe de divertisment pentru toți locuitorii și oaspeții capitalei.

Între orele 12:00 și 18:00 vizitatorii vor putea asista la masterclass-uri de valoare prezentate de sportivi din 18 școli și 77 de federații sportive. De asemenea, va fi organizat și un târg al producătorilor autohtoni, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali.

La festival vor fi prezenți campionii mondiali Serghei Tarnovschi, Irina Rîngaci, Marin Robu, Anastasia Guz, Dan Olaru și alți invitați de onoare, care se vor împărtăși cu experiențele și performanțele lor.

Această inițiativă este un pas important în dezvoltarea domeniului sportiv și în promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privesc activitățile sportive.

Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături pentru a a savura din plin din distracție, gust și mișcare!