Invitație de Presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

***********************************************************************

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău, vă invită la ceremonia de premiere a participanților etapei a III-a  concursului „Diriginte, drag părinte”, ediția a XII-a.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, data de 22 mai 2021, ora 11:00,  în scuarul „Mihai Eminescu” bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 80.

Activitatea se va desfășura în cadrul în lansării proiectului cultural de week-end „Dialog social cu chișinăuienii”.

Vă invităm să faceți cunoștință cu cei care zi de zi au un rol incontestabil în educarea tinerei generații, dar și cu impresiile acestora asupra concursului. Astfel, în cadrul evenimentului, pentru succese deosebite în promovarea valorilor general-umane și prestanță vor fi înmânate premii celor 17 diriginți de clasă nominalizați din municipiul Chișinău.

La eveniment vor fi prezenți:

Ion CEBAN, Primarul General al municipiului Chișinău;

Angela CUTASEVICI, Viceprimara de ramură a municipiului Chișinău.

Concursul diriginților de clasă  „Diriginte, drag părinte” este un eveniment la nivel de municipiu organizat de DGETS în scopul stimulări și promovări cadrelor didactice cu rezultate înalte.

Obiectivele concursului:

Evidențierea diriginților cu un înalt potențial profesionist; propagarea experienței avansate a celor mai buni diriginți din instituțiile de învățământ primar, secundar, ciclul I, ciclul II din municipiu.

Date de contact: Stratulat Raisa, metodist principal, DGETS E-mail: raisastratulat2020@gmail.com Tel.: 022232333