Invitație de Presă

Stimați reprezentanți ai mass-media,
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită la conferința „Familia, școala, comunitatea: incluziune în acțiune”, organizată în contextul „Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități”.
 
Data: 30 noiembrie 2023
Ora: 15:00
Locație: aula Clasa Viitorului, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”
 
Organizatori: Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a consiliului municipal Chișinău, sub egida Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova.
 
Public țintă: cadre didactice și de conducere, psihologi și lucrători ai centrelor resursă din instituțiile de învățământ general, părinți ai căror copii necesită cerințe educaționale speciale
Scopul evenimentului este de a sensibiliza societatea civilă cu privire la provocările și dificultățile cu care se confruntă părinții și elevii cu cerințe educaționale speciale și de a consolida practicile incluzive în sistemul de învățământ.
 
Ne-ar bucura prezența dumneavoastră la acest eveniment important, unde vom avea oportunitatea de a aduce în prim-plan discuții relevante despre incluziunea în educație și de a explora modalități de consolidare a sprijinului pentru elevii cu necesități speciale.