Invitație de presă

🗞️ Stimați reprezentanți ai mass-media,

🏅 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită la cea de-a doua ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”.

📅 Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, între orele 11:00 și 17:00 și va cuprinde un vast program de activități sportive și programe de divertisment pentru toți locuitorii și oaspeții capitalei.

🤸‍♂️ Vizitatorii vor putea asista la masterclass-uri de valoare prezentate de sportivi din 17 școli și licee cu profil sportiv și peste 70 de federații, asociații și cluburi sportive.

🛍️ De asemenea, va fi organizat și un târg al producătorilor autohtoni, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali.

🏆 La festival vor fi prezenți campionii mondiali ce ne vor reprezenta țara, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Paris și care se vor împărtăși cu experiențele și performanțele lor sportive.

💪 Această inițiativă susține dezvoltarea domeniului sportiv și promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privesc activitățile sportive.

🎉 Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături pentru a savura din plin din distracție, gust și mișcare!