Invitație de Presă

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău invită, Sâmbăta,  09 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, reprezentanții mass-media la Plantarea „Aleii Liceenilor 2021” în parcul Valea Trandafirilor  (Pe una din arterele centrale în inima Botanicii). Materialul săditor (cca 70 de arbori și arbuști) a fost crescut, îngrijit și pregătit de elevii Centrului Orășenesc al Tinerilor Naturaliști a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

Menționăm că activitatea face parte din proiectul ecologic „Aleea liceenilor – 2021” consacrat aniversării a 585 de ani de la fondarea municipiului Chișinău. Participarea la Proiectul ecologic va oferi elevilor oportunitatea de a făuri istoria orașului, de a se simți actanți efectivi ai prezentului și viitorului verde a orașului.

Scopul fiind crearea oportunităților pentru antrenarea elevilor în activități ecologice, formarea interesului acestora pentru realizarea continuă a proiectelor ecologice și educarea responsabilității pentru viitorul comunității și a orașului.

În condițiile pandemice graficul prezentării Liceenilor este flotant. Astfel fiecare 30 min alte 3 licee vor fi încadrate în acțiunea.

La activitate vor participa reprezentanții Primăriei municipiului Chișinău, Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Preturii sectorului Botanica, DETS sectorul Botanica. Aleea este un dar al elevilor din municipiul Chișinău!

Vă așteptăm cu drag! pentru alte detalii, apelați 069464373