INVITAȚIE DE PRESĂ

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău, vă invită la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Educației.

Evenimentul va avea loc duminică, data de 24 ianuarie 2021, ora 12:00, la Biblioteca municipală „B.P.Hașdeu”, Sala Mare, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.

La eveniment vor fi prezenți:

Ion CEBAN, Primarul General al municipiului Chișinău;
Angela CUTASEVICI, Viceprimara de ramură a municipiului Chișinău.

În premieră, Ziua Internațională a Educației 2021 va fi sărbătorită prin prisma activității de Premiere a câștigătorilor Concursului municipal  pentru  acordarea Premiului de merit în scopul încurajării elevilor, sportivilor și persoanelor în etate, ediția 2020. 

În cadrul ceremoniei vor fi premiați 64 de elevi din instituțiile de învățământ secundar general și extrașcolar, școli sportive, școli de muzică, artă plastică și pictură din capitală, care au obținut rezultate excelente la învățătură și performanțe excepționale la competițiile municipale, naționale și internaționale la diverse discipline școlare, precum și în domeniul artelor și sportului, în anul de studii 2019-2020.

Date de contact:

Silvia Butuc-Canațui, Tel.: 022 235 177, 022 201 606; E-mail: silviacanatui@mail.ru