La mulți ani, Centrul municipal de instruire pentru adolescenți care necesită condiții speciale!

🏤Centrul municipal de instruire pentru adolescenți care necesită condiții speciale împlinește 25 de ani de la fondare, timp în care a fost absolvită de zeci de generații de elevi. Cu această ocazie, marți, 20 decembrie 2022, în incinta instituției a fost organizată o festivitate la care au participat elevii, profesorii, absolvenții, dar și reprezentanții Direcției Generale Educație Tineret și Sport.
💬Tatiana IVANOVA, directoarea Centrului, a declarat că acești 25 de ani au fost extraordinar de frumoși, cu copii deosebiți. Directoarea își amintește primele generații ca fiind extrem de motivate, care aspirau la ceva nou și care voiau să încerce ce înseamnă centru. Următoarele generații erau cele care voiau să le urmeze pe primele, iar actualii elevi sunt cei care vor să continue această frumoasă tradiție.
💬Prezentă la eveniment, Viorica NEGREI, şef-adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, a declarat că astăzi asistăm la un eveniment deosebit în istoria învățământului din municipiul Chișinău, dar și din Republica Moldova. „Au realizări și tradiții foarte frumoase, au un colectiv didactic extraordinar și cred că Republica ar putea să se mândrească cu acest liceu, dar deoarece aparține capitalei, noi ne mândrim înzecit. Sunt 25 de ani de activitate și se fac anumite totaluri, dar mai urmează încă un viitor frumos”, a declarat Viorica NEGREI.
🥳Momentul culminant al evenimentului a fost un spectacolul festiv, astfel, în sală a dominat o adevărată atmosferă de sărbătoare cu multă revelație, impresii frumoase, creând o dispoziție de înaltă bucurie, care va rămâne în memorie pentru mult timp.
‼️Dragi profesori! Vă dorim înțelepciune, încredere în forțele proprii, armonie în suflet și optimism. Sunteți mesageri de energie, creativitate și inspirație pentru sute de generații!
🥳La mulți ani, Centrul municipal de instruire pentru adolescenți care necesită condiții speciale!