La mulți ani, Chișinău!

Chișinăul – capitala Republicii Moldova este unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării care pe bună dreptate reprezintă inima si sufletul scumpei noastre patrie.

De 586 de ani Chișinăul rămâne a fi un important centru de istorie, cultură și spiritualitate, care contribuie la formarea mai multor generații de personalități notorii, descendente din toate regiunile țârii.

În capitală s-au perindat de-a lungul anilor mai multe evenimente de importanță națională și internațională.

Chișinăul cu siguranță cucerește inimile celor care îl vizitează, aspectul său cu elemente noi și vechi, tradiționale și moderne, viața artistică care pulsează, îl prezintă într-un colorit aparte.

Hramul Chișinăului subliniază caracterul multicultural și diversificat al capitalei noastre, baștină a mai multor etnii care conviețuiesc pașnic și contribuie la prosperarea orașului natal.

Cu prilejul Hramului orașului Chișinău, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău are deosebita plăcere de a vă adresa cele mai calde felicitări, urări de sănătate și bucurie tuturor.

Vă dorim succese în activitatea zilnică, perseverență și performanță pentru că împreună contribuim la progresul, prosperarea și promovarea orașului nostru. Această zi de sărbătoare să aducă lumină în casele Dumneavoastră și să fie plină de evenimente frumoase petrecute alături de cei dragi. Doar prin eforturi comune vom asigura dezvoltarea orașului nostru natal și perpetuarea spre o capitală europeană.

Sperăm ca orașul nostru să cunoască o dezvoltare dinamică, îndreptată spre atingerea unui nivel de trai a cetățenilor mai prosper. Orașul să devină cât mai pitoresc, mai modern şi mai aproape de valorile spre care tinde societatea țării noastre.

La Mulți Ani Chișinău!

Cu respect,

Șef adjunct DGETS

Andrei PAVALOI