La mulți ani IET nr. 1, comuna Bubuieci

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de activitate, Instituției de Educație Timpurie nr. 1, comuna Bubuieci!
 
La evenimentul aniversar a fost prezent Andrei Pavaloi, Șeful adjunct al DGETS, fiind martor la momentele artistice pregătite de copii, alături de educatorii lor.
 
De-a lungul a peste cinci decenii această instituție reprezintă un ghid al educației și dezvoltării copiilor din comunitatea noastră. În fiecare zi, echipa dedicată și profesionistă cultivă cunoștințele, creativitatea și dragostea pentru învățare în inimile micuților, pregătindu-i pentru drumul lung al vieții.
 
Această cifră aniversară reprezintă un moment de reflecție asupra valorilor și misiunii acestei instituții preșcolare. Fiecare zi petrecută în mijlocul copiilor este o oportunitate de a influența pozitiv viețile lor și de a contribui la formarea unei generații mai puternice și mai bine pregătite.
 
Vă dorim o aniversare plină de bucurie și recunoștință, iar viitorul să vă aducă împliniri noi și succese în continuarea acestei nobile misiuni!