La mulți ani! Instituției Publice Liceul Teoretic cu Profil Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”

🏫Cu 50 de ani în urmă, a început istoria Instituției Publice Liceul Teoretic cu Profil Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” iar astăzi are cu ce se lăuda: 50 de ani urcaţi, treaptă cu treaptă, în ţara misterioasă a cărţii, 50 de ani de realizări, performanţe şi succese frumoase, pe parcursul cărora cei mai experimentaţi profesori au tras brazde adânci în sufletele şi inimile elevilor, 50 de ani cu dăruire şi jertfire pe altarul cunoştinţelor, de-a lungul cărora mii şi mii de absolvenţi ai acestei instituții au devenit oameni destoinici.
🗓Astăzi în prag de sărbătoare considerăm că este momentul oportun să realizăm o retrospectivă a performanţelor înscrise în istoria Instituției Publice Liceul Teoretic cu Profil Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”, instituție din municipiu care a ajuns la cinci decenii de căutări și zbucium, de muncă şi satisfacție, de colaborare şi bineînțeles de afirmare, ceea ce a asigurat succesul, reușind să-și confirme personalitatea protagonistului, contribuind la creșterea personalităților care au dus faima Republicii Moldova în întreaga lume. Este onorabil faptul că instituția este recunoscută și pentru respectarea, păstrarea și promovarea valorilor naționale.
🥳Jubileul de 50 de ani este cu adevărat un eveniment de zile mari, iar cea mai motivantă şi îmbucurătoare componentă din activitatea instituției este faptul că vă aflați în topul liceelor după indicatorii calității studiilor, cu mii de elevi si sute de angajați și numeroase clase cu profil de arte: coregrafie, muzică, arta plastică.
🆙️Deci, 50 de ani de activitate, ce constituie un test al măiestriei profesionale cu mari succese în plan educațional, dar și un exercițiu continuu de promovare a valorilor general-umane, ani de muncă, implicare, colaborare, sacrificiu, schimbare. Ani în care colectivul didactic creativ și prietenos, alături de care îşi ţese cu măiestrie activitatea un manager profesionist şi ambiţios, au educat zeci de generații, a contribuit la formarea a sute de caractere, au perseverat întru creşterea numeroaselor promoţii de absolvenţi!
💬Cu prilejul aniversării a 50 de ani de activitate, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău își exprimă respectul şi admiraţia pentru munca întregului colectiv didactic şi a celui de elevi şi părinţi și adresează sincere felicitări și urări de sănătate, prosperitate, perseverență, inspirație și realizări frumoase!
‼️Stimaţi profesori, elevi şi părinți, vă felicităm cu acest prilej minunat şi vă dorim inspiraţie şi ambiţie, sănătate şi progres continuu în toate aspiraţiile dumneavoastră!
Și pe această cale, vă adresăm urările noastre de sănătate și asigurările de sinceră și înaltă considerațiune pentru tot ce v-a reuşit şi continuaţi să promovaţi pentru noile generaţii.
Cu ales respect,
Andrei PAVALOI,
Șef adjunct DGETS