La mulți ani! IPLT „Nicolae Milescu Spătarul”

Cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființare a Instituția Publică Liceul Teoretic „Nicolae Milescu Spătarul” vă adresăm cele mai sincere felicitări din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău.

Ați atins o etapă deosebită în parcursul dumneavoastră, marcând cinci decenii de excelență în educație și formare a tinerelor generații. Performanțele academice, culturale și sportive remarcabile reflectă angajamentul constant față de educația de calitate.

Succesele dumneavoastră sunt nu doar o sursă de mândrie pentru comunitatea școlară, ci și un exemplu pentru alte instituții educaționale. Cu fiecare generație, sunteți martori la transformarea potențialului în realizări, iar această aniversare este o ocazie de a reflecta asupra succeselor trecute și de a privi cu entuziasm către viitor.

Felicităm profesorii, elevii, părinții și toți cei implicați în această frumoasă călătorie a cunoașterii. Sărbătoriți cu bucurie și mândrie această etapă semnificativă în istoria școlii dumneavoastră!