La mulți ani! Liceul Teoretic „Mihai Grecu”

Stimați membri ai Liceului Teoretic „Mihai Grecu”,
 
Cu ocazia aniversării de 35 de ani a instituției de învățământ în care activați, vă transmitem cele mai sincere felicitări și urări de bine!
Această aniversare marchează peste trei decenii de excelență în educație, inovație și dedicație față de viitorul tinerilor noștri și al societății în general.
 
În acești 35 de ani, Liceul Teoretic „Mihai Grecu” a devenit un reper al educației de calitate în municipiul Chișinău, oferind elevilor noștri nu doar cunoștințe solide, ci și valori fundamentale care îi ghidează în viață. Datorită angajamentului dumneavoastră, această instituție a crescut și s-a dezvoltat, transformându-se într-un loc în care aspirațiile se împletesc cu oportunitățile și unde visele prind aripi.
 
Această aniversare nu este doar un prilej de celebrare, ci și un moment de recunoștință față de munca depusă de cadrele didactice, elevi și părinți, care au transformat această școală într-un loc unde se cultivă pasiunea pentru cunoaștere și se construiește viitorul. Vă încurajăm să sărbătoriți această realizare remarcabilă cu bucurie și mândrie, reflectând asupra realizărilor noastre comune și privind cu încredere către provocările și succesele viitoare.
 
Felicităm Liceul Teoretic „Mihai Grecu” pentru acești 35 de ani de excelență și vă asigurăm întreaga noastră susținere în continuarea misiunii voastre educaționale. Fie ca viitorul să aducă noi reușite și împliniri pentru toți cei implicați în această frumoasă călătorie a cunoașterii și descoperirii.
 
La mulți ani!