La mulți ani! Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu”

Stimate colectiv al Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu” din municipiul Chișinău,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă transmite cele mai calde și sincere felicitări cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate! Este momentul potrivit pentru a sărbători două decenii de implicare, educație și formare a tinerilor în cadrul acestei instituții de învățământ.

De-a lungul timpului liceul dumneavoastră a devenit un pilon esențial al comunității, contribuind la dezvoltarea armonioasă a elevilor și oferindu-le oportunități de învățare și creștere personală. Performanțele notabile, atât în plan academic, cât și în domeniul activităților extrașcolare, sunt dovada angajamentului și profesionalismului de care ați dat dovadă.

Suntem mândri să vă avem în comunitatea noastră educațională și să vedem cum generațiile de elevi trec prin porțile Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” cu încredere și entuziasm.

Vă felicităm pentru această aniversare remarcabilă și vă dorim în continuare să inspirați generații de tineri talentați. Fie ca următorii ani să vă aducă la fel de mult succes și realizări notabile!

La mulți ani!