La mulți Ani – Liceului Teoretic „Natalia Gheorghiu”

Stimate colectiv al Liceului Teoretic „Natalia Gheorghiu”,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă transmite cele mai sincere urări de bine cu ocazia aniversării de 55 de ani a instituției dumneavoastră de învățământ!

Ați parcurs un drum remarcabil în acești ani, contribuind la formarea și educarea a numeroase generații de elevi, oferindu-le instrumentele necesare pentru a deveni cetățeni responsabili și pregătiți să facă față provocărilor societății moderne.

În această zi de sărbătoare, vă felicităm pentru realizările remarcabile și pentru impactul pozitiv pe care îl aveți în municipiul nostru. Sunteți o sursă de inspirație pentru elevi, părinți și colegi de breaslă, reprezentând cu mândrie tradiția și excelența în educație.

În numele Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, vă dorim ca anii care urmează să vă aducă la fel de multe reușite și să vă găsească la fel de pasionați și dedicați în formarea viitoarelor generații.

La mulți ani, Liceul Teoretic „Natalia Gheorghiu”! Fie ca această aniversare să fie doar un punct de plecare către noi înalte performanțe și împliniri!