La mulți ani – Margareta Sîrbu

Stimată Doamnă Margareta Sîrbu,
 
Cu ocazia zilei Dumneavoastră de naștere, ne exprimăm cele mai sincere felicitări în numele întregii echipe a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău.
 
Vă transmitem gândurile noastre călduroase și urări pline de bucurie, sănătate și realizări remarcabile. Vă dorim ca această zi să fie presărată cu momente de fericire și împliniri, iar noul an de viață să vă aducă tot ceea ce vă doriți.
 
Cu ocazia acestei aniversări, vrem să evidențiem frumoasa colaborare pe care o avem cu Dumneavoastră în calitate de Președinte al Consiliului municipal al Sindicatului Educației și Științei Chișinău. Contribuția Dumneavoastră activă și pasiunea pentru educație au fost inspirație pentru toți cei implicați în această frumoasă misiune.
 
În numele comunității educaționale și a echipei noastre, vă mulțumim pentru dedicarea și profesionalismul de care dați dovadă în slujba educației și dezvoltării învățământului.
 
Să aveți o zi de naștere minunată, plină de momente de bucurie alături de cei dragi și să vă însoțească succesul în toate proiectele viitoare!
 
Cu profund respect,
Andrei Pavaloi, Șef al Direcției Generale Educație Tineret și Sport