Lansarea Programul municipal de granturi pentru organizațiile de tineret din Chișinău

Centrul Municipal de Tineret Chișinău, a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, vă invită să participați la sesiunea de lansare și informare despre Programul municipal de granturi pentru organizațiile de tineret din municipiul Chișinău!

📅 Data: 1 martie 2024

🕕 Ora: 18:00

📍 Locație: Centrul Municipal de Tineret Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90

În cadrul acestui eveniment, vom explora împreună domeniile de implementare prevăzute în Programul municipal de granturi destinate organizațiilor de tineret. Este o ocazie excelentă să înțelegem mai bine obiectivele și direcțiile acestui program, dar și să aflăm detalii importante despre sumele de finanțare și criteriile de selecție.

Participanții vor avea ocazia de a adresa întrebări direct organizatorilor și de a primi clarificări cu privire la procesul de aplicare și evaluare a granturilor.

Pentru a vă asigura un loc la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați folosind link-ul de mai jos: 🔗 Link de înregistrare

Vă încurajăm să vă alăturați acestei sesiuni informative și să vă implicați activ în procesul de susținere și dezvoltare a activităților destinate tinerilor din comunitatea noastră!