Lansarea Programului Municipal de Co-finanțare a Proiectelor pentru tineret

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă aduce la cunoștință că a fost publicat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea Programului de co-finanțare a proiectelor de și pentru tineret, proiectelor de susținere a sectorului asociativ, de promovare a voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.
 
📝🙋‍♀️🙋‍♂️Acest program are ca obiectiv sprijinirea proiectelor de tineret și a sectorului asociativ prin finanțarea lor prin intermediul unui mecanism de co-finanțare, în vederea promovării participării active a tinerilor în societate și dezvoltării capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului.
 
‼️Programul este deschis pentru organizații neguvernamentale de tineret și alte organizații non-profit active în domeniul tineretului, inclusiv instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului. Aceste organizații pot aplica pentru finanțarea proiectelor care promovează participarea activă a tinerilor în societate, dezvoltarea capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului, promovarea voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.
 
📌Mai multe detalii – https://cutt.ly/bw4u5bWR
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau