Lansarea Programului Municipal de Co-finanțare a Proiectelor pentru tineret

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă aduce la cunoștință că a fost publicat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea Programului de co-finanțare a proiectelor de și pentru tineret, proiectelor de susținere a sectorului asociativ, de promovare a voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.

Acest program are ca obiectiv sprijinirea proiectelor de tineret și a sectorului asociativ prin finanțarea lor prin intermediul unui mecanism de co-finanțare, în vederea promovării participării active a tinerilor în societate și dezvoltării capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului.

Programul este deschis pentru organizații neguvernamentale de tineret și alte organizații non-profit active în domeniul tineretului, inclusiv instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului. Aceste organizații pot aplica pentru finanțarea proiectelor care promovează participarea activă a tinerilor în societate, dezvoltarea capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului, promovarea voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.

Mai multe detalii – Regulamentul privind organizarea și desfășurarea Programului de co-finanțare a proiectelor de și pentru tineret, proiectelor de susținere a sectorului asociativ, de promovare a voluntariatului și a parteneriatelor instituționale Anexa Regulament co-finanțare Tineret