Lansarea site-ului e-tineret.md

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță lansarea paginii web e-tineret.md, unde toți tinerii vor avea posibilitatea să se informeze sigur, despre ce oportunități au la Centrele de Tineret din Chișinău și nu doar!
 
Cu un design modern și ușor de navigat, e-tineret.md reprezintă o punte între tineri și resursele, evenimentele și programele care îi pot ajuta să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte abilitățile și să-și construiască viitorul.
 
Într-o eră în care tehnologia domină tot mai mult viețile noastre, e-tineret.md reprezintă un pas îndrăzneț către modernizare și eficiență în furnizarea informațiilor destinate tinerilor din municipiul Chișinău!
 
🔺Te invităm la lansarea site-ului https://e-tineret.md , joi, 07 martie 2024, ora 17:00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, strada Mitropolit Varlaam, 90.
 
📌 În cadrul evenimentului de lansare va fi oferită o prezentare interactivă a platformei, subliniind modul în care aceasta va conecta tinerii cu oportunitățile și resursele disponibile în Centrele de Tineret din Chișinău.