Lansarea unei noi runde de parteneriate transfrontaliere

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță lansarea unei noi runde de parteneriate transfrontaliere în cadrul programului Educație Online Fără Hotare, desfășurat în perioada ianuarie – mai 2024. Această inițiativă educativă oferă participanților oportunitatea de a obține 240 de ore de instruire, echivalente cu 8 credite.

Formularul de înregistrare este disponibil la adresa: https://forms.gle/815ZS6hNak5CBqQy9.

Acest proiect este implementat de Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău în cadrul Proiectului „Biblioteca digitală www.educatieonline.md. Suntem dedicați furnizării accesului la resurse educaționale de înaltă calitate pentru comunitatea noastră.

Pentru mai multe detalii și informații, vă invităm să consultați regulamentul proiectului disponibil la: https://shorturl.at/lvZ35.

Direcția Generală Educație Tineret și Sport încurajează implicarea activă a comunității educaționale în proiectele educaționale și este convinsă că această nouă rundă de parteneriate transfrontaliere va aduce beneficii semnificative participanților.