Librar pentru o zi

🗓Librar pentru o zi ~ sâmbătă de sâmbătă, cărți cu personalitate, la librăria Cartego Bookstore.
📖Invitatul din această sâmbătă este Mariana JITARI, profesoară de Limbă și Literatură Română la Instituția Publică Liceul Teoretic „Spiru Haret” din municipiul Chișinău.
„Trăim într-o era a tehnologiei, în care gadgeturile fac aproape orice sau substituie aproape orice, iar cartea este pusă în pericol. Cred că dăm o luptă crâncenă pentru a păstra supremația cărții tipărite și pentru a ne aminti constant că, de fapt, bucuria cititului o redescoperi numai răsfoind o carte”, spune Mariana JITARI.
.📌Una dintre cele mai vechi si mai nobile îndeletniciri va fi reînviata de personalități din lumea culturala si artistica. 
💬Așadar, sâmbătă, 15 Octombrie, de la 13:00 la 18:00, aveți posibilitatea de a primi recomandări de carte care nu vă vor dezamăgi, veți savura din conversațiile multașteptate despre Literatură, Dragoste și alți demoni alături de doamna profesoară, la librăria Cartego Bookstore (Str. Vlaicu Pârcălab 2), acolo unde în fiecare sâmbătă e aer de carte. Ne înclinăm! Și așteptăm cu drag doamna profesoară, Mariana JITARI, cu recomandări utile și binevenite pentru toți cititorii.
📖Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău îndeamnă toți profesorii care sunt urmăriți de mii de discipoli să-și asume rolul de Librar pentru o zi și să ofere exemple bune și demne de urmat.
📖Gestul doamnei Mariana JITARI, îl considerăm un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic în misiunea nobilă și responsabilă întru promovarea cărții și a lecturii ca bază pentru cunoaștere, știință și cultură.