Liceul Teoretic cu Profil Sportiv Nr.2 aduce onoare municipiului Chișinău la Campionatul European de Kickboxing WAKO

Direcția Generală Educație Tineret și Sport este mândră să anunțe rezultatele excepționale obținute de echipa Liceului Teoretic cu Profil Sportiv Nr.2 în cadrul Campionatului European de Kickboxing WAKO, care s-a desfășurat în Istanbul, Turcia, în perioada 25 august – 3 septembrie 2023.

La acest prestigios eveniment sportiv european, care a reunit aproximativ 2,000 de sportivi din 33 de țări, tinerii talentați din municipiul Chișinău au strălucit prin performanțe remarcabile. Echipa Liceului Teoretic cu Profil Sportiv Nr.2 a avut onoarea de a delega 6 sportivi în componența lotului național al Federației Naționale de Kickboxing (FNOK).

Rezultatele obținute de echipa Republicii Moldova au fost uluitoare, iar tinerii noștri sportivi s-au întors acasă cu un impresionant total de 4 medalii:

1) Cincilei Eduardo , locul I,  juniori, full contact, -54 kg.
2) Bojoc Evelina, locul II,  juniori, low kick, -65 kg.
3) Petranici Patric, locul II,  juniori, K-1 rules, -86 kg.
4) Raischi Ivan, locul III,  juniori, low kick, -67 kg.

Aceste rezultate impresionante reprezintă un testimoniu al angajamentului, muncii și dedicării sportivilor, antrenorilor și întregului personal de sprijin din Liceul Teoretic cu Profil Sportiv Nr.2, precum și a susținerii oferite de Direcția Generală Educație Tineret și Sport.

Ne mândrim cu performanțele tinerilor noștri campioni și recunoaștem importanța sportului în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Aceste medalii reprezintă nu doar excelența sportivă, ci și determinarea, disciplina și spiritul de echipă exemplare pe care tinerii noștri sportivi le-au demonstrat pe plan european.

Felicităm cu căldură echipa Liceului Teoretic cu Profil Sportiv Nr.2 și tinerii sportivi pentru aceste realizări remarcabile. Îi încurajăm să continue să-și urmeze visele și să se străduiască pentru succes în cariera lor sportivă.