Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu» sărbătorește astăzi 20 de ani de activitate

🏫Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu» sărbătorește astăzi 20 de ani de activitate dedicată educației și formării tinerei generații. Cu acest prilej deosebit, adresăm cordiale felicitări întregii comunități școlare, cadrelor didactice și elevilor care au contribuit la succesul și dezvoltarea acestei instituții de învățământ.🥳🥳
💡La evenimentul aniversar de astăzi, onoarea de a participa a avut-o Șeful Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi, alături de Șefa adjunct a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Viorica Negrei, și Margareta Sârbu, președintele Consiliului Municipal Chișinău al Federației Sindicatelor Educație și Știință.
📑Oaspeții speciali au adus cu ei urări sincere și mesaje de felicitare, însoțite de diplome de onoare, recunoscând astfel eforturile depuse de cadrele didactice în dezvoltarea remarcabilă a instituției.
🏫Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu» a depășit provocările timpului și a cunoscut performanțe remarcabile iar contribuția Primăriei municipiului Chișinău a fost esențială în modernizarea infrastructurii școlare, în ultimii 3 ani s-au efectuat lucrări de reparații capitale care au transformat mediul de învățare într-unul modern și prietenos.
🔧 Lucrări de Modernizare:
✅️Sala de festivități;
✅️Holul instituției;
✅️Reorganizarea atelierului pentru menaj în trei săli de clasă;
✅️Reparația sălii de mese din cantina blocului central;
✅️Instalarea copertinelor în afara blocului central;
✅️Reparația coridorului de la demisolul blocului central;
✅️Schimbarea acoperișului blocului claselor primare.
‼️Aceste investiții au contribuit semnificativ la crearea unui mediu educațional modern și confortabil pentru elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic ,,Mihail Sadoveanu». Felicităm întreaga comunitate școlară cu această aniversare importantă și ne dorim ca succesul și excelența să continue să fie atributele definitorii ale acestei instituții educative remarcabile.