Liceul Teoretic ,,Pro Succes” îmbracă haine de sărbătoare, omagiind aniversarea a 20 ani de la înființare

Liceul Teoretic ,,Pro Succes” îmbracă haine de sărbătoare, omagiind aniversarea a 20 ani de la înființare, prilej de trăiri intense, bucurii și bilanț în amintirea unui trecut în care s-au zămislit idei, creații, rezultate, a unui prezent continuu și plin de viață și cu speranța unui viitor din care să nu lipsească profesionalismul, seriozitatea și implicarea.

Este locul unde munca este convertită în educație, în care implicarea în diverse activități culturale aduce plusvaloare rezultatelor elevilor și profesorilor. 

Pentru toți cei care muncesc cu dăruire în această minunată instituție cu personalitate, elevi, personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic, partenerii, Liceul Teoretic ,,Pro Succes” este școala unde valorile morale au la bază respectul, dăriurea și încrederea. Toţi aceia care îşi desfăşoară activitatea sub acoperişul acestui liceu doresc să meargă doar într-o singură direcţie : calitate, şi asta, pentru binele elevilor.         

La ceas aniversar, aducem un respectuos omagiu tuturor dascălilor frumoși sufletește care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților, partenerilor care susțin liceul în demersurile sale!

Vă dorim un mâine prietenos, clădit cu temeinicie pe un astăzi plin de învățătură, seriozitate și professionalism, în care viitorul să reflecte elanul creator, reușita și succesul!

 „La mulți ani!”

 Cu drag și respect,

Andrei PAVALOI