Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” la 30 de ani de activitate

Onorat corp profesoral, dragi elevi și părinți ai Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri”, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă adresează felicitări însoțite de gândurile noastre cele mai bune cu prilejul aniversării a 30 de ani de activitate.
Un liceu mereu tânăr și dinamic, îi serbează, astăzi, pe toți oamenii frumoși a căror viață s-a împletit cu destinul său, dascăli din trecutul și prezentul acestei școli, elevi de toate vârstele și prieteni de pretutindeni.
Este unanim recunoscut faptul că valoarea unei școli rezultă din fericita reuniune, în aceeași aventură a cunoașterii, a unor oameni valoroși, dascăli și elevi. Relația lor definește existența unei instituții de învățământ, iar timpul adaugă alte ingrediente necesare, confirmând, rafinând, garantând performanța și calitatea acestei școli.
Pentru Liceul „Vasile Alecsandri” scurgerea timpului a adus, necontenit, provocări și oportunități. Istoria școlii stă sub semnul permanentei reinventări, a neîncetatei căutări în drumul către mai bine, a descoperirilor individuale, dar și a potențialului colectiv.
Fie ca Liceul Teoretic ,,Vasile Alecsandri” să urce treptele timpului multe decenii de acum înainte, deoarece școala, ca instituție a educației, este spațiul în care se scrie istoria unui neam. La mulți și roditori ani, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”!

Cu stimă și respect,
AndreiPAVALOI,
șef adjunct DGETS