Lucrările de extindere ale instituției de învățământ preșcolar nr. 125 din sectorul Centru

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce la cunoștință că lucrările de extindere ale instituției de învățământ preșcolar nr. 125 din sectorul Centru, demarate la sfârșitul anului 2022, intră în etapa finală.
 
Astfel, prin contribuția financiară în valoare de 9,1 milioane lei din partea Primăriei municipiului Chișinău, grădinița din cartierul „Orășelul Ialoveni” beneficiază de extinderea și modernizarea infrastructurii. Această investiție vizează construirea unei anexe pentru 3 grupe, cu scopul de a oferi posibilitatea înmatriculării a aproximativ 75 de copii și instalarea unui pavilion nou de joacă dedicat acestor grupe, făcând în așa mod grădinița mai spațioasă și atractivă pentru cei mici.
 
Noul corp de clădire a fost renovat cu atenție la detalii, respectând standardele europene și oferind un mediu sigur și eficient din punct de vedere energetic. În plus, se lucrează intens la dotarea completă a grupelor cu mobilier și utilități variate, astfel încât atât procesul educațional, cât și cel administrativ să se desfășoare în condiții optime.
 
Prin modernizarea și extinderea instituțiilor de învățământ se creează un mediu propice pentru învățare, astfel contribuind la creșterea calității serviciilor educaționale oferite comunității.