Master Class gratuit organizat de Școala „Liga Bloggerilor”

Ce: Master Class organizat de Școala „Liga Blogerilor”  – instruiește colegii de breaslă  pentru a preda disciplinele viitorului în fiecare școală.

Unde: Chișinău, str. A. Pușkin 32, Oficiul 420

Când: 07 Februarie 2021 orele 13:00 -14:00

Evenimentul este absolut gratuit, iar numărul participanților este limitat (înregistrarea se efectuează la numărul de telefon +37360685558).

Stimați colegi, vă invităm să faceți parte din programului complex de dezvoltare profesională continuă, pe parcursul căruia veți fi instruiți să folosiți unele metodologii inovative de predare și învățare pentru toți elevii.

Inițiativa face parte din proiectul pilot Scoala „Liga Blogerilor”– un program complex de cursuri extracurriculare. În cadrul programului, au fost dezvoltate mai multe cursuri cu conținut interactiv, iar dumneavoastră participând la proiectul pilot veți obține cunoștințe în domenii inovative. Programul va contribui pe deplin la dezvoltarea potențialului elevilor si nu în ultimul rând, profesorilor, elevii având la dispoziție noi oportunități de cunoaștere,  și  vor fi mai interesați să aleagă o carieră în domeniul IT. Participarea dumneavoastră nemijlocită în programul nostru de dezvoltare, presupune, implicarea ca și membru, ce vă oferă și anumite perspective pentru viitor.

 Pentru  mai multe informații accesați siteul:  https://bloggers-league.com/

Persoana de contact: Irina Bulai  +37360685558